Kinderfeestje Aquapark

Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.

Iedereen krijgt een soft helm, wetsuit en zwemvest aan. Na instructie van onze instructeur mag je onder begeleiding van een volwassene 50 minuten spelen op het aquapark.

Nadat je op het aquapark bent geweest krijg je een zakje chips en wat drinken. Nog niet uitgespeeld? Maak de vetste tricks op de trampoline en land in de Bigairbag of ga spelen in de obstacle playground. Na afloop van het kinderfeestje krijgt de jarige een leuk cadeautje.


Boek nu

Kinderfeestje

Informatie

Kinderen t/m 9 jaar mogen alleen deelnemen aan het aquapark onder begeleiding van een volwassene die mee gaat op het aquapark. 1 volwassene kan maximaal 4 kinderen begeleiden. Extra begeleiders zijn bij te boeken voor € 4,00 p.p. dit is de entree voor DX Adventurepark, excl. wateractiviteit. 

Minimum leeftijd 6 jaar
Zwemdiploma A verplicht
Vanaf 8 kinderen
Speelplezier 1530
Kinderfeestje

Tiener kinderfeestje

Als alle kinderen 12+ zijn is het mogelijk om een combinatie kinderfeestje te geven, waarbij de kinderen eerst op het aquapark gaan en na een pauze met ranja en wat lekkers aansluitend 1,5 uur gaan schansspringen. Het tiener kinderfeestje is te boeken voor tieners van 12 t/m 15 jaar. 

Boek nu

Liever alleen de schans en geen feestje op het aquapark? Bel 0599 – 56 53 90 voor de mogelijkheden.