Suppen en Kanoën

Verken de omgeving eens vanaf het water. Huur een sup of kano en maak een onvergetelijke tocht over het helderblauwe water van het voormalige zandafgraving Gasselterveld.

Huur bijvoorbeeld de familie-sup voor max. 6 personen. Ideaal voor een tocht met je vriendengroep, familie of als teambuilding activiteit. Plezier en slappe lach momenten gegarandeerd!

Hoe werkt het precies?
Alle deelnemers krijgen een zwemvest aan, je bent verplicht om deze aan te houden tijdens de hele activiteit. Na een korte peddelinstructie van de instructeur mag je zelfstandig suppen en kanoën over het meer. Een rondje over het hele meer met de kano of sup duurt ongeveer 45 minuten. Heb je zelf een waterdicht horloge? Neem deze dan mee om de tijd in de gaten te houden. 

Boek nu

Suppen & kanoën

Informatie

Kinderen t/m 9 jaar verplicht onder begeleiding van een volwassene. 1 volwassene kan maximaal 4 kinderen begeleiden.

Informatie kano varen
De kano’s die wij verhuren zijn Canadese twee- en drie-persoons kano’s. Deze kano’s zijn breder en daarmee ook stabieler, dit is ideaal voor families met jonge kinderen of wanneer je graag een droog pak wil houden. Wij hebben 2 twee-persoonskano’s en 4 drie-persoonskano’s in de verhuur.

Informatie Suppen
De sup’s (stand up paddle boards) die wij verhuren zijn opblaasbare één-persoons sups en een familie sup van Jobe Sports. Deze opblaasbare sups zijn net zo stabiel als een hardboard sup.
Wij hebben 7 één-persoons sups en 1 familie-sup in de verhuur. 

Soort

Duur:

Prijs

1-persoons SUP

2 uur

€ 15,-

4-persoons familie SUP

2 uur 

€ 32,50,-

2-persoons kano

2 uur

€ 15,-

3-persoons kano

2 uur

€ 22,50,-

Bij het ticket van suppen en kanoën zijn gebruik van de Bigairbag en obstacle playground inbegrepen. Kortom leef je lekker uit!

 

Minimum leeftijd 6 jaar
Zwemdiploma A verplicht
Vanaf € 15,00 per kano/sup
Suppen & kanoën