Schans 12+

Voor een echte adrenalinekick! Leer schansspringen in Drenthe op hoog niveau. De hoogste schans is maar liefst 11 meter hoog. Daag jezelf uit, jump van de schans en maak jezelf trots!

Hoe werkt het precies?
Voordat je gaat schansspringen krijgt iedereen een zwemvest aan en een helm op. Na instructie van de instructeur start je met oefenen op de 7 meter schans. Heb je de springtechniek onder de knie? Na toestemming van de instructeur mag je door naar het volgende niveau. Een activiteit voor echte waaghalzen! Ook geschikt als groepsactiviteit.

Corona maatregelen
DX Adventurepark is weer open! Wil je meer weten over de corona maatregelen, wat dit voor jouw dagje uit betekent en wat wij verwachten van jou als bezoeker?

Lees meer over de Corona maatregelen

Boek nu

Schans 12+

Informatie

Er zijn 6 verschillende schansen verdeeld in 3 verschillende niveaus van 7, 9 en 11 meter hoog. Je hebt 90 minuten de tijd om je springtechniek onder de knie te krijgen. 

Kippenvel? Alleen van de spanning want wetsuits zijn tot 21 graden inclusief zolang de voorraad strekt.

De schansen zijn ook te combineren met het aquapark, suppen en kanoën.

Let op:
Zorg ervoor dat u precies 30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig bent bij de kassa. Voor en na de activiteit mag u 30 minuten gebruik maken van de trampolines met Bigairbag en de speeltuin, daarna moet u in verband met het corona virus het park verlaten. 

Minimum leeftijd 12 jaar
Zwemdiploma A verplicht
PRIJS € 18,50 per persoon
Banen 6
Schans 12+