Schoolreisje 

Ga mee op avontuur in het grootste open waterpark van Nederland!

Unieke omgeving
DX Adventurepark is gelegen aan de oever van zwemplas het Gasselterveld. Door het helderblauwe water en het witte strand lijkt het bijna of je op schoolreis in het buitenland bent. De bosrijke omgeving leent zich perfect voor onze avontuurlijke activiteiten.

Aquapark en Bigairbag
Leef je uit op het aquapark, waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden! Als je durft lanceer je klasgenoten, of misschien zelfs docenten, van de blob. Is het een regenachtige dag? Geen zorgen, we hebben wetsuits!

Ben je na het aquapark nog niet moe? Laat je coolste trucs zien op de trampolines met een zachte landing in de Bigairbag of speel met je vrienden in de speeltuin.

Waterschans
Ben jij 12 jaar of ouder en niet snel bang? Kom waterschans springen! Je begint met de schans van 7 meter, waar je de techniek aanleert. Als je deze onder de knie hebt ga je door naar de schans van 9 meter. De hoogste schans van 11 meter geeft zelfs de grootste waaghalzen een onvergetelijke  adrenalinekick. 

Scholen

Groepsactiviteiten
Naast de activiteiten in het waterpark hebben we een breed aanbod aan groepsactiviteiten. Tijdens het avontuurlijke Expeditie Gasselte, de stoere Bikkel Battle of een GPS tocht door het bos word je op een leuke en actieve manier uitgedaagd om samen te werken.

Alle bovengenoemde activiteiten kun je met elkaar te combineren.

Schoolkamp

Combineer activiteiten met overnachtingen op Camping De lente van Drenthe. Op slechts 550 meter vanaf DX Adventurepark.

Schoolkamp arrangement
2 overnachtingen op de camping met eigen kampeermiddel, vanaf 20 personen.

  • Incl. douche
  • Incl. 1 x toegang DX Adventurepark met 50 minuten op het aquapark
  • Excl. toeristenbelasting
  • € 25,00 p.p. 


Extra's

  • Extra nacht € 6,50 p.p.
  • Lunchpakket € 4,50 p.p.
Scholen