Aquapark en Schans

Een bezoek aan DX Adventurepark is niet compleet zonder een plons in het water. Het aquapark (6+) en de waterschansen (12+) zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Bij grotere groepen kunnen we een aangepast programma verzorgen. Wanneer het buiten kouder is dan 21 graden zijn wetsuits, zolang de voorraad strekt, inclusief. 

Duur: 3 uur tot 3,5 uur

Expeditie Gasselte

In Expeditie Gasselte ga je bij verschillende proeven de strijd met elkaar aan. De proeven vragen om kracht en uithoudingsvermogen, maar ook om inzicht en tactisch spel. Bij warm weer voegen we proeven met water toe en bij minder weer houden we het droog. Expeditie Gasselte is geschikt voor deelnemers van 8 tot 80 jaar en daarmee geschikt voor scholen, families, vrienden en collega's. 

Duur: 1 tot 1,5 uur

De Bikkel Battle

De Bikkel Battle is de ultieme activiteit voor een stoer gezelschap. De spellen waarbij je in teams de strijd met elkaar aangaat zijn gebaseerd op de Schotse Highland games en vragen om kracht, lef en uithoudingsvermogen. Welk team kan het beste stokworstelen of heeft het snelste een boomstam doorgezaagd? Het winnende team wordt na afloop beloond met een huldiging. De Bikkel Battle leent zich perfect voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.  

Duur: 1 tot 1,5 uur

Alle groepsactiviteiten

Buddy Bootcamp

Ga samen met collega's, familie of vrienden sporten in de buitenlucht onder leiding van een professionele instructeur. Bij bussiness en buddy bootcamp ligt de focus op teamwork. Het programma is uitdagend en zweten is gegarandeerd. Op basis van het niveau van de groep kan er gekozen worden voor een sportief of intensief programma. Onze bootcamp is goed te combineren met een uur suppen/kanoën of een uur op het waterpark. 

Duur: 1 uur

GPS-tocht

Ga met je team op zoek naar de juiste route door middel van een GPS. Vinden jullie de weg door de bossen van Gasselte? Onderweg beantwoord je vragen en los je samen puzzels op. De GPS-tocht is geschikt als losse activiteit, maar ook als combinatie met een wateractiviteit. Deze activiteit is alleen te reserveren in combinatie met een andere activiteit.

Duur: 1,5 tot 2 uur

Suppen en/of kanoën

Verken het helderblauwe water van het Gasselterveld met de sup of kano. Het is mogelijk om vrij het meer te verkennen, maar naar wens kunnen wij hier een spelelement aan toevoegen. Suppen en kanoën is geschikt voor groepen van maximaal 15 personen. 

Duur: 1 uur

Alle groepsactiviteiten