Kinderfeestjes

Kinderfeestje Aquapark
Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.

Iedereen krijgt een soft helm, wetsuit en zwemvest aan. Na instructie van onze instructeur mag je onder begeleiding van een volwassene 50 minuten spelen op het aquapark.

Nadat je op het aquapark bent geweest krijg je een zakje chips en wat drinken. Nog niet uitgespeeld? Maak de vetste tricks op de trampoline en land in de Bigairbag of ga spelen in de obstacle playground. Na afloop van het kinderfeestje krijgt de jarige een leuk cadeautje.

Het grootste kinderfeestje van Drenthe!
Vier samen met jouw vrienden je kinderfeestje tijdens het evenement 'het grootste kinderfeestje van Drenthe' op woensdag 19 juni! Deze dag is het hele park in feestelijke sfeer en Fonzy onze mascotte viert het feest met ons mee.
Tijdens deze dag wordt je kinderfeestje extra feestelijk gevierd met o.a. schminken, een ranjabar en meet en greet met Fonzy! 
1 ding weten wij zeker, dit wordt een onvergetelijk kinderfeest!


Boek nu

Kinderfeestjes

Informatie

Kinderen t/m 9 jaar mogen alleen deelnemen aan het aquapark onder begeleiding van een volwassene die mee gaat op het aquapark. 1 volwassene kan maximaal 4 kinderen begeleiden. Extra begeleiders zijn bij te boeken hier betaald u € 4,00 voor, dit is de entree voor DX Adventurepark, excl. wateractiviteit.

Tiener kinderfeestje
Als alle kinderen 12+ zijn is het mogelijk om een combinatie kinderfeestje te geven, waarbij de kinderen eerst op het aquapark gaan en na een pauze met ranja en wat lekkers aansluitend 2 uur gaan schansspringen. Het tiener kinderfeestje is te boeken voor tieners van 12 t/m 15 jaar.

Liever alleen de schans en geen feestje op het aquapark? Bel 0599 – 56 53 90 voor de mogelijkheden.

Minimum leeftijd 6 jaar
Zwemdiploma A verplicht
Obstakels 14 verschillende
Kinderfeestjes