Familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje? Ga voor een sportieve en avontuurlijke activiteit bij DX Adventurepark. Naast een bezoek aan het aquapark of de waterschans bieden wij verschillende groepsactiviteiten zoals Expeditie Robinson, Mountainbike clinics, Highland games en Bamboestieken. Kleine groep? Ga met een sup clinic mee over de waterplas het Gasselterveld. Voorafgaand of na afloop van de activiteit is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje of een drankje bij de kiosk.

Expeditie Robinson

Op het strand strijden de teams tegen elkaar om de Robinson titel. Kracht, samenwerking, snelheid en uithoudingsvermogen zijn nodig om de proeven te kunnen winnen. Een echte krachtproef is het touwtrekken en samenwerken is van groot belang met de wandelende Aa. De Expeditie wordt afgesloten met een zenuwslopende eindproef. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens eerder proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef gaat winnen!

* Vanaf 10 personen. Duur: 1,5 tot 2 uur

Sub Clinic

Suppen onder begeleiding van een ervaren instructeur. De instructeur geeft je uitleg over balans en verschillende technieken.


Door een aantal oefeningen te doen krijg je het suppen snel onder de knie. Kun jij al staand suppen? Na 1 uur les mag je zelfstandig nog een uur suppen over het Gasselterveld.

 

* Deze activiteit is te boeken vanaf 5 personen tot maximaal 7 personen.


Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?

Bel naar: 0599 - 564 333. 

Groepen

Mountainbike clinic

Ga met een ervaren instructeur op pad en leer de basis van het mountainbiken.

Voordat je op pad gaat krijg je uitleg over de werking van de mountainbike en stel je je zadel op de juiste hoogte in. Vervolgens fiets je samen door de Drentse bossen en over de heidevelden. Onderweg geeft de instructeur o.a. uitleg over stijgen en dalen, deze worden gelijk in de praktijk gebracht. Er wordt voor voldoende uitdaging gezorgd en de route is afhankelijk van het niveau van de groep.

* Vanaf 5 personen. Duur: 2 tot 2,5 uur.

Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?
Bel naar: 0599 - 564 333.

Groepen

Highland games

Highland Games zijn typische Schotse spellen die gespeeld worden in een stoere Schotse Kilt.

De clans gaan de strijd tegen elkaar aan met de eeuwenoude onderdelen die al jaren in Schotland gespeeld worden. Van touwtrekken tot boomstamzagen en zandzakgooien tot tonnenrace. Alle onderdelen die gespeeld worden zijn teamgericht. Welke clan is het sterkst? en welke clan wint de Highland Games? Om helemaal in de Schotse sfeer te komen komt er doedelzakmuziek uit de boxen. Durf jij de strijd aan te gaan? 

* Vanaf 10 personen. Duur: 2 uur.

Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?
Bel naar: 0599 - 564 333.

Groepen

Bamboestieken

Bamboestieken is een creatieve activiteit voor kinderen en volwassenen.

Samen kan je bouwwerken maken tot wel 10 meter hoog! Met elastiek maak je de bamboestokken aan elkaar en kunnen er prachtige bouwwerken gemaakt worden. Welk team heeft het mooiste en hoogste bouwwerk?

* Vanaf 10 personen. Duur: 1 tot 1,5 uur.

Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?
Bel naar: 0599 - 564 333.

Groepen