Familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje? Ga voor een sportieve en avontuurlijke activiteit bij DX Adventurepark. Naast een bezoek aan het aquapark of de waterschans bieden wij verschillende groepsactiviteiten zoals Expeditie Robinson, Highland games en Bamboestieken.

Betreft het een kleine groep? Ga suppen of kanoën over de waterplas het Gasselterveld. Voorafgaand of na afloop van de activiteit is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje of een drankje bij de kiosk.

EXPEDITIE ROBINSON

Op het strand strijden de teams tegen elkaar om de Robinson titel. Kracht, samenwerking, snelheid en uithoudingsvermogen zijn nodig om de proeven te kunnen winnen.

Een echte krachtproef is het touwtrekken en samenwerken is van groot belang met de wandelende Aa. De Expeditie wordt afgesloten met een zenuwslopende eindproef. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef gaat winnen!

* Vanaf 10 personen. Duur: 1,5 tot 2 uur.

Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?
Bel naar: 0599 — 565 390. 

Groepen

Bamboestieken

Bamboestieken is een creatieve activiteit voor kinderen en volwassenen.

Samen kun je bouwwerken maken tot wel 10 meter hoog! Met elastiek maak je de bamboestokken aan elkaar en kunnen er prachtige bouwwerken gemaakt worden. Welk team heeft het mooiste en hoogste bouwwerk?

* Vanaf 10 personen. Duur: 1 tot 1,5 uur.

Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?
Bel naar: 0599 — 565 390. 

Groepen

Highland games

Highland Games zijn typische Schotse spellen die gespeeld worden in een stoere Schotse Kilt.

De clans gaan de strijd tegen elkaar aan met de eeuwenoude onderdelen die al jaren in Schotland gespeeld worden. Van touwtrekken tot boomstamzagen en zandzakgooien tot tonnenrace. Alle onderdelen die gespeeld worden zijn teamgericht. Welke clan is het sterkst? en welke clan wint de Highland Games? Om helemaal in de Schotse sfeer te komen komt er doedelzakmuziek uit de boxen. Durf jij de strijd aan te gaan? 

* Vanaf 10 personen. Duur: 2 uur.

Boeken of meer informatie over de groepsactiviteiten?
Bel naar: 0599 - 56 53 90. 

Groepen